Rotaryklubit Kotkassa
Ei tapahtumia

Nuorisovaihto

Vaihto-oppilaaksi ulkomaille?

Rotaryjärjestön monipuolisen toiminnan näkyvimpiä muotoja on nuorisovaihto.

Vuosittain yli 8000 nuorelle tarjoutuu mahdollisuus tutustua vaihto-oppilaana parin viikon, kuukauden tai kokonaisen kouluvuoden ajan hänelle vieraaseen kulttuuriin rotaryjärjestön nuorisovaihdon välityksellä.
Suomen nuorisovaihto-organisaation kautta kulkee vuosittain noin 600 suomalaista ja ulkolaista nuorta.

Lisätietoja löydät osoitteesta www.ryefinland.com

Kauden 2015-2016 nuorisovaihdon haku on KÄYNNISSÄ!

Mikäli kiinnostuit, niin lisätietoja saat myös Kotka – Langinkosken Rotaryklubi ry:n nuorisovaihtotiimin jäseniltä. Ota rohkeasti yhteyttä!

Terveisin:

Pasi Miikkulainen, nuorisovaihtoasiamies